Evenementen

WIVO inspireert sessies voorjaar 2016

Tijdens het voorjaar 2016 trekt WIVO opnieuw het Vlaamse land rond met gratis WIVO inspireert sessies. Alle informatie vind je via deze link.

Bedankt dat jullie erbij waren.

WIVO- ledenevenement 2016

Op 27 mei vond het jaarlijkse WIVO-evenement plaats. Samenwerken in al zijn vormen was het thema van de dag. Lees hier het volledige verslag van deze geslaagde dag!

VVSG-Trefdag voor gemeente en OCMW

Op donderdag 16 oktober 2014 ging de 8ste editie door van de Trefdag, het rendez-vous moment van de lokale besturen in Vlaanderen.

Wie tijdens de VVSG-trefdag de WIVO stand bezocht, kon het alleen maar beamen: samen werkt! De vele bezoekers zorgden voor een fijne dynamiek in onze stand. De trouwe klanten en leden zorgen dagelijks mee voor de toekomst van WIVO. Zowel in onze gesprekken als in de beelden op de stand kon je zien dat WIVO een verhaal van partnership en samenwerking is. We bedanken iedereen die langs kwam en hopen dat de beurs inspiratie voor de toekomst bracht. We maakten een leuke mozaïek van onze bezoekers.  Kijk snel hier, wie weet ontdek je jezelf?

HRM in de overheid

Op donderdag 5 februari 2015 ging in Gent de 5de editie van de beurs HRM in de overheid door, met als thema: 'een innovatieve kijk op HR. Nieuw denken, nieuw doen, toegespitst op de overheidssector'.

Ook WIVO vzw was hierbij aanwezig zijn en mocht vele geïnteresseerde op haar stand begroeten.

Dimitri behaalt diploma lean practioner

Gratis mini-inspiratiesessies stress en burn-out

Eerste resultaten enquête managementteams

Het eenheidsstatuut

De toegevoegde waarde van lean-denken in de openbare sector.

Gratis intervisienamiddag rond Het Nieuwe Werken

Een fijn eindejaar en een goed begin!

Begeleidingstraject vanuit lean-methodiek: een efficiënte en effectieve inrichting van de dienstverlening

De integratie OCMW en gemeente laat niemand onberoerd!